ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα, εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση shop@vapemart.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος μας πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως το κόστος επιστροφής. Για την επιστροφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά μεταφορική συνεργαζόμενη με την …………. και την οποία θα σας υποδείξουμε. Στην περίπτωση χρήσης άλλης μεταφορικής εταιρίας το κόστος επιβαρύνει τον αποστολέα. Οι όροι επιστροφής αναφέρονται παρακάτω. Στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές. Μετά το πέρας 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό παραλαβής του προϊόντος, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε και επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.

 Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

Tα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται

  • χωρίς φθορές
  • να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη
  • μέσα στη συσκευασία τους συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος και όλων των συνοδευτικών εξαρτημάτων εάν υπάρχουν,
  • συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον παραλήπτη (Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης Νόμος 2251/1994 Άρθρο 3ι Παρ.1). Η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • αποστείλετε μας e-mail στην διεύθυνση shop@vapemart.gr αιτιολογώντας τον λόγω της επιστροφής (περιγραφή και φωτογραφίες)
  • η επιστροφή πραγματοποιείται στη διεύθυνση που θα σας υποδείξουμε με e-mail
  • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας
  • το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Επιστροφή πάνω